PETUA CERAHKAN KULIT KUSAM

Kulit bebas kusam merupakan impian setiap wanita.  Ramai orang yang tidak boleh lari daripada miliki kulit kusam, hal ini disebabkan oleh terlalu kerap terkena sinaran matahari.  Berada di bawah sinaran matahari yang terlalu lama boleh membuat kulit anda kering, kusam dan juga gelap.  Di sini, anda akan ketahui petua cerahkan kulit kusam secara teliti!

brightening+scrub+razowa+kulit+kusam+cerah+petua

BERSIHKAN WAJAH DENGAN LEMON

Lemon secara semula jadi kaya dengan Vitamin C, antioksidan yang dapat mencegah penuaan diri.  Bukan hanya itu, lemon juga memiliki kandungan sifat pemutih semula jadi.  Caranya boleh mencuci muka anda dengan jus lemon untuk mendapatkan manfaat antiseptik dan anti-inflamasi.  Ianya juga boleh digosokkan ke wajah anda untuk menghilangkan bintik-bintik hitam juga.

brightening+scrub+razowa+kulit+kusam+cerah+petua

GUNAKAN YOGURT

Yogurt merupakan salah satu petua cerahkan kulit kusam. Asid laktik dalam yogurt dapat tingkatkan proses pengelupasan, lembapan dan dapat melicinkan kulit wajah.  Selain itu, yogurt juga dapat melembutkan permukaan kulit. 

brightening+scrub+razowa+kulit+kusam+cerah+petua

BRIGHTENIING SCRUB RAZOWA

Dengan garam laut sebagai bahan utama skrub pemutih ini, ianya dapat menanggalkan sel-sel kulit mati jadi kulit anda akan tampil lebih lembut dan cerah.  Selain itu, skrub pemutih ini juga dapat memutihkan bahagian yang gelap dan kusam. 

Cara untuk dapatkan Brightening Scrub Razowa adalah seperti di bawah

Brightening Scrub Razowa boleh dapatkan di Tini’s Spa Shah Alam, Ampang dan Bangi juga boleh lawati www.razowa.com  Instagram @razowamalaysia dan Facebook Razowa.

brightening+scrub+razowa+kulit+kusam+cerah+petua

Artikel berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *